Начало
Мебелна фабрика АМО
Начало · Представяне · Наши клиенти · Цени · Цветове · Намери ни · Питай        
     
  Представяне  
     
 
     За 15 години МЕБЕЛНА ФАБРИКА “АМО” се утвърди като един от основните производители на качествено обзавеждане от ламинирани плочи в България.
     Наша гордост са добре сработилият се производствен и търговски екип, комбиниран със собствена фабрика на площ от 4,500 м² , оборудвана с последно поколение машини. Разчитаме също и на нашите дълггодишни партньори по веригата на доставки от суровини до полуготови и готови детайли и продукти в металната, дървопреработвателната и мебелната индустрии. Те ни дават възможността да изпълняваме ако не всички, то повечето от желанията на клиентите ни. В резултат те получават задоволството, че са работили с една наистина сериозна фирма.
     Продажбите ни са насочени към 3 основни целеви пазара: ОФИСНИ МЕБЕЛИ, ХОТЕЛСКИ СТАИ, и НЕСТАНДАРТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ – дизайнерски решения за ДОМА и за ДРУГИ обекти.
     Възможностите на МЕБЕЛНА ФАБРИКА “АМО” за производство на голям обем работа в кратки срокове се е доказвала неведнъж както в офисното, хотелското, така и в другите ни производствени направления.
     Само за 12 месеца от 2003 година изработихме офисно обзавеждане за общо 1761 работни места-бройки бюра по различни поръчки за офиси, ведомства и министерства, освен другата ни работа, което темпо продължи и в 2004-та (1890 бр.) и в 2005 г.
     Един от ключовите фактори за постигането на доброто ниво на качество в кратки срокове е уплътняването на производствената линия с по две и повече машини за всяка една различна дейност.
     Друг съществен елемент е наличието на складова база за съхранение на полуготовата и готова продукция във вид удобен за бързо реагиране при заявяване от Възложителя на готови помещения за монтаж.
     Важен е също и транспортният парк на МЕБЕЛНА ФАБРИКА “АМО“, състоящ се от 10 леки- и тежко-товарни автомобила за нуждите на доставката и монтажа на различно отдалечени обекти.
     Отлично обученият персонал в производствената ни база и в офиса, находящи се в София, както и и добре изградените хоризонтални и вертикални връзки в организационната ни структура спояват всичките гореизброени предимства в едно хомогенно цяло. Сертификата за качество ISO 9001 е доказателство за добре работещата система
     Но да обърнем внимание и на продуктите в офисното направление на МЕБЕЛНА ФАБРИКА “АМО. А те са:
     Обзавеждане на кабинети с готови работни конфигурации съставени от готови разполагаеми модули- бюра, контейнери с чекмеджета и библиотеки, които се проектират съобразно конкретните нужди и изисквания на клиентите.
     Дизайнерската ни линия е разработена от водещи архитекти и дизайнери, а за текущото ни проектиране разполагаме с архитекти и инженер-технолози.
     За изработката на мебелите се използват най-подходящите материали с висока степен на устойчивост. Ламинираните плочи съответстват на сертификата Е1 за ниска емисия на формалдехиди и други вредни вещества. Те са обкантени с ABS-кант с дебелина 2 мм при температура от 205оС, което го прави практически неразлепим. При сглобката на конструкцията на бюрата поставяме специален регулируем и демонтируем обков.
     Това е един от многото примери, от които се разбира , че ние не се стремим да пробутаме стоките си, а се грижим за това и служителите на нашите клиенти да са доволни и продуктивни при употребата на нашето обзавеждане!!!
 
     
Българският Интернет Бизнес Каталог

JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com